Gruppeforløb i institutionen - Playpraxis

Gruppeforløb i institutionen

PlayPraxis tilbyder gruppeforløb på selve institutionen, som kan være til gavn for grupper, der er svære at håndtere, eller som forebyggelse eller behandling af mobning.

Et gruppeforløb i institutionen er et forløb, der ledes på selve institutionen og er et samarbejde imellem PlayPraxis og en pædagogisk – eller psykologisk tilknyttet fagperson fra institutionen. Formålet med et gruppeforløb i institutionen er at forbedre dynamikker og trivsel i en bestemt gruppe, som for eksempel en skoleklasse eller en børnehavegruppe.

Et gruppeforløb i institutionen starter med en afklarende dialog om gruppens udfordringer til dags dato, hver deltagers særlige behov og historik og gruppens nuværende samspil med det pædagogisk ansvarlige personale. Sammen med PlayPraxis dannes en målsætning for forløbet, forløbets varighed aftales alt afhængigt af gruppens behov og forløbets formål.

Samtykke fra samtlige gruppedeltageres forælder eller værge er en forudsætning for et gruppeforløb i institutionen.

Har du spørgsmål som fagperson, er du meget velkommen til at kontakte PlayPraxis og du vil blive ringet op indenfor 24 timer eller på nærmeste hverdag.

Call Now ButtonRing 60 58 88 78 Scroll til toppen